Albert Sáez, consultor

Sóc periodista i professor. He gaudit de moltes experiències en àmbits professionals molt diversos, tant a les redaccions com a les aules. He tingut la sort de presidir la principal empresa de comunicació del meu país: la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), escollit per dos terços del Parlament. He fet de vicerector amb la Dra. Esther Giménez-Salinas a la Universitat Ramon Llull (URL). De secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya amb el Dr. Joan Manuel Tresserras a la conselleria de Cultura. De director-adjunt amb el Vicent Sanchis a l’AVUI i amb l’Enric Hernàndez a El Periódico de Catalunya on escric dues columnes setmanals. I de vicedegà amb el Dr. Miquel Tresserras a Blanquerna-Comunicació on dirigeixo l’Institut de Recerca.

Escric el blog Slownews des del 2012 i he publicat El periodisme després de Twitter amb el qual vaig guanyar el premi Joan Fuster. Abans vaig estudiar la transformació del periodisme amb la irrupció de la televisió, una tesi doctoral que adaptada com a llibre em va permetre guanyar el premi Joan Maragall.

Núria Escalona, consultora

Sóc consultora en comunicació, escric a Gastrotalkers.cat i compagino la meva tasca professional amb la docència universitària a la Universitat Oberta de Catalunya.

La comunicació, la gastronomia i la universitat són la meva quotidiantiat professional. La combinació d’aquests àmbits ha estat fruit de meu desenvolupament professional autònoma i també en diferents projectes i empreses com l’Ajuntament de Barcelona, Catalunya Ràdio, Shackleton Barcelona, Twist, Ogilvy, Blanquerna – URL o la BSM-UPF, entre d’altres.

Acadèmicament sóc Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, Postgrau en Comunicació Digital, Màster Oficial en Estratègia i Creativitat Publicitàries per la Facultat de Comunicació Blanquerna-URL; i Postgrau en Comunicació Alimentària per la Universitat Oberta de Catalunya.

També sóc mare de tres llibres dedicats a la comunicació:
#DigiTalk. Del màrqueting directe a la comunicació 2.0“ (Editorial UOC, 2013)
Instituciones Públicas Conectadas” (Editorial UOC, 2014)
Comunicación de instituciones públicas” (Editorial UOC, 2015)

Gastrotalkers.cat és el meu projecte periodístic dedicat a l’enogastronomia, però també em podeu trobar parlant xerrant del comunicació, digital, política i institucions públiques, gastronomia o universitat a qualsevol de les xarexes socials on tinc presència (@nuriaescalona) i a la meva llar digital, www.nuriaescalona.com.